Giveaway | Ted&Muffy boots | Style Chameleon
02.12.2016

Image and video hosting by TinyPic

Hi everyone!

Let’s end this week with a bang! Remember those perfect overknee boots I was wearing in my previous outfit? They are from Ted&Muffy, a brand that specializes in boots with a perfect fit. Meaning you can choose between different calf sizes and choose the width of the feet as well, so you always have a pair of boots or shoes that fit and look perfect!
And I can make one of my followers very happy with a pair of choice from this amazing brand! Perfect to shine during your Christmas dinner or New Year’s Eve party!
All you have to do to win is:

– Follow me on Bloglovin’
– Follow me on Instagram (stay tuned for the post on Insta as well for an extra chance)
– Leave a comment on this post which pair you would like to win.

And keep your fingers crossed! The giveaway is open worldwide and runs untill the 16th of December.
Good luck everyone!

Lots of love and have a nice day! ♥


14 comments on “Giveaway | Ted&Muffy boots”

  Tina Trevino

  December 2, 2016

  The fuller & belle boots are awesome!! Your rockin’ the ones you have on!!!


  Lulu

  December 2, 2016

  I love Artemis boots!! Amazing!
  Bloglovin: Greeklulu
  IG: @lulufleg
  Happy holidays!🎄


  Ashley Simmons

  December 2, 2016

  I would like to win the Empress Over the knee boots :)  December 2, 2016

  Ohhhh wat een fijne winkel! Ik ga sowieso sparen voor een paar van die perfect passende laarzen voor mijn hollandse gespierde spekkuiten, of ik nou win of niet!

  Ik wil graag de Blade laarzen in blauw suede winnen, maat 38 en kuitmaat 39.

  Ik volg je al een tijd op Insta onder de naam charlottehobbit en nu opnieuw via Bloglovin :) Ik tag niemand op Instagram, want de enige waarvan ik weet dat ze dit supertof zou vinden is mijn moeder waarvan ik mijn prachtige kuiten heb geërfd, en die heeft geen Instagram. Maar ik heb wel de Ted & Muffy site naar haar doorgestuurd, telt dat ook? ;-)


  Suzanne Giroux

  December 3, 2016

  I would like to win the Midnight boot.
  Bloglovin’ pinksuzanne
  Instagram suzannegiroux


  Ashley Bree Perez

  December 5, 2016

  I love the boots you are wearing in this blog post. I would love to win!!!


  Jolijn Doelman

  December 7, 2016

  Suuuuper leuke schoenen! Ik maak heel graag kans. Ik zou kiezen voor de enkellaarsjes zephyr in zwart leer.


  Julie

  December 8, 2016

  Following on IG and Twitter! I would love the STEED
  Sigaarbruin leer
  Halfhoge leren laarzen met lage hak.  December 8, 2016

  Hi Style Chameleon!

  Wat een super leuke post en winactie! Echt prachtige laarzen, ben gelijk fan van het merk Ted and Muffy! Ik heb je geliked op Facebook en Instagram en ik volg je natuurlijk ook op Twitter en Bloglovin’! Ook heb ik in de comments onder je Instagrampost mijn vriendinnen @lunaadenhertog en @lisannesarahnadine genoemd, want die zijn ook wel benieuwd naar dit leuke merk denk ik ;-). Ik ben helemaal dol op de COLONEL enkellaarsjes, super hip met die gespjes! Gelukkig ook in mijn maat 41,42 (grote Nederlandse voeten haha). Mijn e-mailadres is trouwens: lawofinspiration@gmail.com. Fijne feestdagen alvast en veel succes met de winactie!

  Liefs,

  Vivianne Helderman van @LawOfInspiration / Law of Inspiration


  Marie

  December 12, 2016

  I love the midnight boots!

  IG @mijulin
  Bloglovin @mijulin


  Donna

  December 13, 2016

  The empress over the knee boots! I’m following on bloglovin @linjumimom and instagram @linjumimom


  Nikki

  December 14, 2016

  I love the Fuller Boots! I have been looking for a pair or of suede boots with a low heel.


  linda

  December 15, 2016

  bloglovin: lindilala
  instagram: @lruathong

  The FULLER Black leather is wonderful :)


  Denise

  December 18, 2016

  Oh no!! Ik wilde even kijken of er al een winnaar bekend was gemaakt, maar zie mijn comment nergens, dus ik denk dat ik wat verkeerd heb gedaan…
  Ik ben Denisedesi op insta en ik zou qua keuze bij Ted&Muffy twijfelen tussen de Colonel enkellaarsjes, de Stanley loafers of de Julie overknee boots. Ik heb mooie overknees, maar ze zakken steeds naar beneden THE STRUGGLE IS REAL. Dus het concept van T&M met schacht op maat vind ik wel top!